Toring Turbine ta teden praznuje 10. obletnico.

Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila našim strankam, distributerjem in nenazadnje tudi zaposlenim za uspeh našega podjetja. V teh desetih letih smo strankam pomagali pri številnih izzivih, naša globalna mreža pa zdaj pokriva precejšen del sveta. Še vedno se spominjam naših skromnih začetkov, ko sva z bratom Sergejem v očetovi garaži razvijala in izboljševala prvi model turbine, danes pa so naši izdelki prisotni v več kot 73. državah in so del več kot 296 mednarodnih projektov.

Ideja našega trajnostno naravnanega podjetja je bila od nekdaj, da ne prodajamo zgolj izdelka, temveč celotno rešitev. Naš cilj je strankam zagotoviti najbolj zanesljivo, dolgoročno in energetsko učinkovito rešitev.

Svet se je v zadnjih desetih letih zelo spremenil, kljub temu pa smo že imeli jasno in vznemirljivo vizijo prihodnosti. Le-ta nas je popeljala od prvotne ideje o turbinskem ozračevalniku, ki ga je izumil moj oče, vizionar in inovator Alfred Zajič, do enega od najučinkovitejših ozračevalnikov današnjega časa. Danes, ko skušam zapolniti očetove čevlje in s tem praznino, ki jo je pustil za seboj, se mi zdi, da je več kot ponosen na uspehe našega podjetja.

Naša prihodnost sledi naši začetni viziji in ustvarjanju odličnosti, ki izhaja iz edinstvene kombinacije prefinjenega oblikovanja in odličnih zmogljivosti. Da bi to dosegli, premikamo meje in z vsakim novim izdelkom presegamo pričakovanja.

Kot radi rečemo v Toring Turbine – prihodnost čaka z novimi izdelki, dodatnimi projekti in vedno brez omejitev.

Bodite varni in zdravi.

Tina Zajič

Direktorica Toring Turbine