let izkušenj

zastopnikov

držav

projects

– Naša vizija –

Za prihodnost imamo jasno in vznemirljivo vizijo. Vizijo, ki nas je vodila že od vsega začetka, ko se je edinstvena ideja o turbinskem ozračevalniku porodila briljantnemu umu inovatorja in vizionarja Alfreda Zajiča. S kreacijo enega najučinkovitejših vodnih ozračevalnikov v današnjem času je svoje sanje o čistejšem okolju spremenil v resničnost.

Tudi v prihodnost stopamo po poti ustvarjanja odličnosti, ki jo dosegamo z edinstveno kombinacijo prefinjene zasnove in izjemnih obratovalnih lastnosti.

Za doseganje ciljev presegamo omejitve in pričakovanja, z vsakim novim produktom pa širimo obzorja možnega.

V prihodnost stopamo brez omejitev, z motivacijo in željo po novih proizvodih ter projektih.

– Vodstvo –

Tina Zajič
 DIREKTOR

Tina je že leta 2010 postavila trdne temelje in čez leta zgradila uspešno podjetje, ki globalnemu trgu ponuja inovativne proizvode. Ker jo odlikujejo sposobnost, verodostojnost in skrb za sočloveka, zelo uspešno vodi izjemno ekipo.

Xenia Lakota - Zajič
 VODJA PRODAJE

Ksenija je strokovnjakinja za prodajo z več kot 30 letnimi izkušnjami v menedžmentu. V velikih slovenskih podjetjih je pridobila obširno znanje, s pomočjo katerega uspešno upravlja  dinamično poslovno okolje.

Sergej Zajič
 RAZVIJALEC

Sergej neustrašno vodi naš oddelek za raziskave in razvoj. Kot razvijalec produktov je skupaj z našimi inženirji odgovoren za razvoj novih, inovativnih produktov. Z globokim vpogledom v potrebe naših strank ideje uspešno pripelje do izvedbe.

Damir Vraneš
 VODJA PROJEKTOV

Damir našo ekipo obogati s poglobljenim delom na osnovnih analitičnih načelih, z vodenjem projektov, z izvajanjem organizacijskega upravljanja, z določanjem konfiguracije procesov ter z analizo poteka dela.

– Podjetje s pozitivnim vplivom / odtisom –

Od ustanovitve podjetja v letu 2010 je naše primarno gonilo strast do trajnostnega razvoja ter trajnostnih tehnologij. Na svet pozitivno vplivamo s spodbujanjem štirih vrednot:

Spoštovanje

Stranko vedno postavimo na prvo mesto, trudimo se razumeti njene potrebe, na podlagi katerih pripravimo najbolj ustrezno rešitev.

Inovativnost

Zahvaljujoč našim inovacijam so naše stranke na nestabilnem trgu vedno v koraku s časom.

Znanje

Svoje znanje in izkušnje v načrtovanju ozračevalnih sistemov z izvajanjem različnih projektov delimo po vsem svetu.

Odgovornost

S skrbnim načrtovanjem svojih produktov se trudimo pozitivno vplivati na okolje ter zmanjšati človekov okoljski odtis.

© 2018 Toring Turbine d.o.o. – Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani: Agencija Kodnes